Mircea Chira - Campanie pentru
creștere vânzări online

  • Problema: identificarea unor soluții de maximizare a numărului produselor vândute.
  • Soluție: am meșterit o strategie completă de marketing online.
  • Rezultat: creșterea vânzărilor cu 28 % în doar 2 luni.

Client

Mircea Chira este antrenor în motivare, leadership şi public speaking. Pe lângă cursurile pe care le susține, Mircea Chira are o experiență în atreprenoriat de peste 10 ani și oferă o serie de produse auto-educaționale foarte apreciate de publicul larg.

Servicii oferite

Problema

Clientul vindea produsele sale doar în timpul cursurilor și a seminarilor pe care le susținea în calitate de invitat sau organizator. În acest sens, provocarea majoră a contat în identificarea unor soluții care să îl ajute să maximizeze numărul produselor vândute și în restul timpului, fără a investi într-un magazin fizic.

Soluție

Pentru a promova produsele clientului și pentru a-i convinge pe consumatori să cumpere am implementat o strategie completă de marketing online ce a inclus 2 pagini persuasive dedicate fiecăruia dintre cele două produse în parte, promovare prin Google Adwords și Facebook ads și un magazin online. Pe lângă aceste elemente, am adus îmbunătățiri website-ului pentru a crește performanța paginilor (meniuri mai ușor de vizualizat, secțiuni mai bine segmentate).

Pagină promovare carte

Pagină promovare audiobook

Contactează-ne ca să obții
și tu mai multe rezultate online.

Vreau și eu

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (daca vrei sa te sunam)

Mesaj

Completeaza raspunsul de mai jos